WELKOM

 

Van harte welkom op de website van Dorpshuis de Vossenkuil in Oud-Vossemeer! De Vossenkuil is dé locatie voor het houden van vergaderingen, congressen, exposities, theatervoorstellingen, feesten, recepties en andere grote of kleine manifestaties.

 

Veel verenigingen zijn bij ons te gast voor hun activiteiten en als culturele ontmoetingsplaats van Oud-Vossemeer is de Vossenkuil niet meer weg te denken. Sinds de nieuwbouw hebben wij de beschikking over een grote zaal die plaats biedt aan ruim 250 bezoekers. Als de ruime en gezellig ingerichte foyer erbij wordt getrokken kunnen wij zelfs gezelschappen tot 400 bezoekers ontvangen.

 

 

Daarnaast hebben wij een ruime, goed geoutilleerde keuken waardoor we al uw culinaire wensen in vervulling kunnen laten gaan. Voor kleine, intieme feestjes of voor een gezellige receptie tot ongeveer 100 personen maken we gebruik van de sfeervolle foyer. Op de bovenverdieping bevinden zich diverse (grote en kleinere) vergaderzalen. Voor (theater)voorstellingen, grootschalige evenementen, congressen, opleidings- en/of informatieavonden wijken we uiteraard uit naar de grote zaal.

 

Tot ziens in de Vossenkuil!

 

Uw gastvrouw Els Vaders

oktoberfest 2017


Geen activiteiten gevonden
voor komende maand.